Teylers Museum

W www.teylersmuseum.nl
Perscontacten:
E pers@teylersmuseum.nl

Groepen, zakelijke gasten en leveranciers
s.v.p. melden bij de dienstingang
Nauwe Appelaarsteeg 3
2011 HA Haarlem
T 023 5160969 (Meldkamer)

Alle producten Klantenservice Voorwaarden Nieuwsbrief Teylers Museum website

Algemene Voorwaarden Verkoop Teylers Museum

Algemeen
De Museumwinkel van Teylers Museum, hierna te noemen Museumwinkel, is onderdeel van de Stichting tot Beheer en Instandhouding van Teylers Museum, Spaarne 16, 2011 CH Haarlem, ingeschreven bij de KvK te Amsterdam onder nummer: 41223485, BTW identificatienummr: NL 006984290B01.
De Museumwinkel stelt de informatie die u in de webwinkel wordt geboden met de grootst mogelijke zorg samen. Op basis van nieuwe informatie vinden regelmatig aanpassingen in de webwinkel plaats. Aan een onverhoopte fout in een beschrijving of een onjuiste prijsvermelding kunnen geen rechten worden ontleend.

Prijzen
Alle vermelde prijzen zijn in euro, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Alle vermelde prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen door leverancier, wisselkoersaanpassingen en dergelijke en kunnen zonder vooraankondiging door de Museumwinkel worden aangepast.

Levering
Uw bestelling wordt standaard via TPG post verstuurd. Afhankelijk van het formaat van de bestelling zal deze door TPG worden behandeld als busstuk (kan door de brievenbus) of als belstuk (wordt aangeboden en is bij afwezigheid van de geadresseerde op het aangegeven postkantoor af te halen). Het is mogelijk om uw bestelling op een ander adres dan het factuuradres af te laten leveren. Voor levering buiten Nederland worden extra kosten in rekening gebracht. De door de Museumwinkel opgegeven levertijden zijn indicatief. Overschrijden van de opgegeven levertermijn geeft u geen recht op schadevergoeding.

Leveringskosten en betaling
Betaling van uw bestelling wordt afgehandeld op de website van de Museumwinkel. Voor de levering worden verzendkosten in rekening gebracht. Bij de levering van uw bestelling ontvangt u een betalingsbevestiging.

Reclameren

De Museumwinkel tracht uw bestelling zorgvuldig uit te voeren. Mocht uw bestelling onverhoopt fouten kennen, foutief zijn geleverd en/of tijdens transport beschadigd zijn geraakt, retourneert u dan uw bestelling binnen 8 werkdagen aan onderstaand adres. Sluit de betalingsbevestiging a.u.b. bij. Indien voorradig sturen wij u een gaaf vervangend exemplaar. Mocht uw bestelling niet meer kunnen worden vervangen dan wordt het aankoopbedrag teruggestort.
Als consument heeft u recht op een afkoelingsperiode van 7 werkdagen na levering van uw bestelling. Binnen die periode mag u het product terugsturen, waarbij u enkel de portokosten voor het terugsturen hoeft te betalen. Het aankoopbedrag wordt dan binnen 30 dagen terugbetaald. Teylers Museum Museumwinkel Spaarne 16 2011 CH Haarlem

Annuleren artikelen
Door u bestelde artikelen die nog niet door ons aan u zijn toegestuurd kunnen worden geannuleerd tenzij anders overeengekomen. Geef uw annulering per email aan ons door. Vraag daarbij altijd om een bevestiging. Het emailadres is: webwinkel@teylersmuseum.nl.

Privacy
De door u ter beschikking gestelde gegevens worden door de Museumwinkel vertrouwelijk behandeld. Uw adresgegevens zullen niet worden verkocht of doorgegeven aan derden.

E-mail Teylers Museum